Den Braven Privacy Beleid

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst gewijzigd op 18-04-2018

Op www.denbraven.com, een website van Den Braven Benelux B.V., worden privacygevoelige of persoonlijke gegevens verwerkt. De zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor Den Braven Benelux B.V van groot belang. Daarom verwerken en beschermen we persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Bij het verwerken van deze gegevens heeft Den Braven Benelux B.V de vereisten vastgelegd in haar privacywetgeving. Dit betekent onder andere:

o We geven duidelijk aan voor welke doeleinden we persoonsgegevens verwerken. We doen dit door middel van deze privacy- en cookieverklaring.
o We beperken onze verzameling van persoonlijke gegevens tot alleen die persoonlijke gegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden.
o We vragen uw uitdrukkelijke toestemming, voordat uw persoonlijke gegevens verwerkt worden in die gevallen waarin uw toestemming vereist is.
o We nemen passende beveiligingsmaatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen en eisen dat partijen die voor ons werken uw persoonsgegevens verwerken volgens onze instructies hetzelfde doen.
o We respecteren uw recht om uw persoonlijke gegevens op verzoek te controleren en om deze te corrigeren of te verwijderen.

Den Braven Benelux B.V is the controller in the data processing. In this privacy and cookie statement, we explain which personal data we collect and use, and for what purpose. We recommend that you read this carefully.
Den Braven Benelux B.V is de verantwoordelijke in de gegevensverwerking. In deze privacy- en cookieverklaring leggen we uit welke persoonlijke gegevens we verzamelen en gebruiken, en met welk doel. We raden u aan dit aandachtig te lezen.

Welke gegevens verwerken we?
Bij het gebruik van onze website kunt u bepaalde gegevens bij ons achterlaten, waaronder mogelijk persoonlijke gegevens. We verzamelen persoonlijke gegevens via verschillende kanalen, die hieronder onder het kopje ‘daarnaast verwerken wij’ uitgelegd zijn. Den Braven Benelux B.V verwerkt de volgende gegevens:
o naam
o e-mailadres
o telefoonnummer
o bedrijfsnaam

Daarnaast verwerken wij:
o persoonlijke gegevens die u ons stuurt in een e-mail, contactformulier of chatbericht
o persoonlijke gegevens die u ons verstrekt bij het deelnemen aan een fotowedstrijd
o persoonlijke gegevens die u ons verstrekt bij deelname aan weggevertjes

Waar gebruiken we uw gegevens voor?
We gebruiken uw gegevens voor de volgende doeleinden:
o Het beantwoorden van vragen over en verzoeken met betrekking tot onze producten
o Het verzenden van een nieuwsbrief met informatie over onze producten
o Het aankondigen van de winnaar van een weggeefactie of fotowedstrijd

Den Braven Benelux B.V. kan u per e-mail een nieuwsbrief sturen, als u daarvoor toestemming gegeven heeft. Elke via e-mail verzonden communicatie biedt u de mogelijkheid om u af te melden als u onze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen. Bovendien kunt u zich via uw account afmelden voor de nieuwsbrief.

De ontvangers van de gegevens
De gegevens die u verstrekt, worden aan derden verstrekt als dit vereist is. Uw gegevens worden aan de volgende partijen verstrekt:
o Hostingproviders
o Website ontwikkelaars
Daarnaast zal Den Braven Benelux B.V. de door u aan ons verstrekte gegevens niet verstrekken als u daarvoor geen toestemming heeft gegeven, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is.

Bewaartermijnen
Wanneer u contact met ons opneemt via het contactformulier, een e-mail, Facebook of LinkedIn, bewaart Den Braven Benelux B.V. uw gegevens zo lang als nodig is om de vraag of het verzoek te verwerken, en vervolgens voor nog eens zes maanden om eventuele vervolgvragen te kunnen verwerken.
Als u een foto indient voor een fotowedstrijd, kan de foto op de website worden gepubliceerd. Andere persoonlijke gegevens, die u inzendt wanneer u deelneemt aan een fotowedstrijd of een weggeefactie, blijven behouden, totdat de winnaar/winnaars de prijs/prijzen heeft/hebben ontvangen.

Cookies
Wij gebruiken cookies op onze website. Een cookie is een klein tekstbestand dat door een internetserver wordt verzonden en op uw computer wordt opgeslagen. Door deze cookies kunnen analyses gemaakt worden hoe onze website gebruikt wordt en het gebruik van de website verbeteren. Door ons ingeschakelde derden plaatsen ook cookies op uw computer. Wanneer u onze website voor de eerste keer bezoekt, krijgt u een melding te zien die uitlegt waarom wij cookies gebruiken. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.

We zijn met derde partijen, waarmee wij samenwerken en die ook cookies plaatsen, overeenkomsten aangegaan over het gebruik van cookies en applicaties. Desondanks heeft Den Braven Benelux B.V. geen volledige controle over wat deze partijen, die applicaties aanbieden, doen met de cookies en wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en wat ze met cookies doen, raadpleegt u de privacyverklaring van deze partijen (opmerking: deze kunnen van tijd tot tijd veranderen).

Onze website maakt gebruik van cookies die nodig zijn om de website goed te laten functioneren. Daarnaast maken we gebruik van de volgende analytische cookies om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken:
o Google Analytics
o Tableau
o Hotjar
Om meer te weten te komen over de partijen, die deze cookies plaatsen en het doel van de cookies, raden wij u aan de privacy verklaringen van deze partijen te lezen.

Google Analytics
Onze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics maakt ook gebruik van zogenaamde "cookies". De door de cookies gegenereerde informatie over het gebruik van pmze website wordt meestal overgebracht naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen. Wanneer IP-anonimisering is geactiveerd op deze website, wordt uw IP-adres eerst ingekort door Google in de lidstaten van de Europese Unie en andere lidstaten van de Europese Economische Ruimte.

Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres eerst naar een server van Google in de VS verzonden en vervolgens ingekort. In opdracht van de beheerder van onze website, zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren door rapporten over de website-activiteit op te stellen en activiteiten aan te bieden met betrekking tot de website en internetgebruik.
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in ons privacy beleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hebben verkregen.

Bescherming
Den Braven Benelux B.V neemt passende technische en organisatorische maatregelen om uw gegevens te beveiligen tegen verlies en onwettige verwerking, zoals diefstal en ongeoorloofde inspectie.

Den Braven Benelux B.V neemt de volgende veiligheidsmaatregelen:
o We maken gebruik van beveiligde verbindingen die alle informatie beschermen die tussen u en onze website wordt uitgewisseld wanneer u persoonlijke gegevens invoert.

Uw rechten met betrekking tot persoonlijke gegevens
U hebt de volgende rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens:
o U kunt een verzoek indienen om uw gegevens te inspecteren die we verwerken
o U kunt een overzicht aanvragen, in een veel gebruikt formaat, van uw gegevens die we verwerken.
o U kunt een verzoek tot correctie of verwijdering uw gegevens indienen als deze onjuist zijn of niet langer relevant zijn.

Als u deze rechten wilt uitoefenen, neem dan gerust contact met ons op. Zie hiervoor de contactgegevens onderaan deze privacy- en cookieverklaring.
Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, laat het ons dan weten. U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens).

Derden
De informatie wordt niet gedeeld met derden. In sommige gevallen kan de informatie intern worden gedeeld. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw informatie te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik en de mogelijkheden van deze site. Veranderingen en/of wijzigingen aan deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacy verklaring. Het is daarom raadzaam om deze privacy verklaring regelmatig te raadplegen.

Edit / uitschrijven nieuwsbriefservice
Onder aan elke mailing vindt u de mogelijkheid om uw informatie aan te passen of om u af te melden.

Bewerk / annuleer communicatie
Als u uw gegevens wilt wijzigen of als u uit onze bestanden verwijderd wilt worden, neem dan contact met ons op. Zie contactgegevens

Contactgegevens
Den Braven Benelux B.V
Denariusstraat 11, 4903 RC Oosterhout, Nederland
Telefoonnummer: +31 (0)162 491 000
Email: info@denbraven.nl